Blog

Új keresőmotor webáruházak részére, az átvevőhelyek keresésére

2020. 11. 13. 7:49

A felhasználók egyre inkább kedvelik és preferálják a kényelmes csomagátvételt az átvevőhelyeinken. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy új keresőmotorral átláthatóbbá és egyszerűbbé tesszük az átvevőhelyeink kiválasztását.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy az átvevőhelyeinkkel kapcsolatos szolgáltatásainkat egyre magasabb színvonalon végezzük. Górcső alá vettük az első helyet, ahol az ügyfelek először lépnek kapcsolatba az átvevőhelyeinkkel – a webáruházak kosarait.

Miután kielemeztük az ügyfelek és a webáruházak tippjeit és kívánságait, kifejlesztettünk egy új online keresőmotort az átvevőhelyek keresésére, mely használata sokkal kényelmesebb, kitűnő minőségű és ami a legfontosabb, még naprakészebb információkat tartalmaz az átvevőhelyekről.

Az egyszerűség és a technológia az első!
Az egyszerű és modern kialakítás mellett keresőmotorunk számos új, nagyon hasznos funkciót rejt:

  • Pontos keresés
    A földrajzi helymeghatározás segítségével könnyedén megtalálja a legmegfelelőbb átvevőhelyet az Ön közelében.

  • Új átvevőhelyek megjelölése
    Ennek köszönhetően mindig értesülni fog az új átvevőhelyek nyitásáról.

  • Keresés a közelben
    Ez a funkció megmutatja, hogy a legközelebbi átvevőhelyek hol és milyen távolságra vannak az Ön által megadott címtől.

  • Az átvevőhelyek figyelemmel kísérése
    Ha a kiválasztott átvevőhely szabadság miatt zárva tart, vagy a kapacitása telített, a keresőmotor felajánlja a legközelebbi rendelkezésére álló, nyitott átvevőhelyet az Ön közelében.

  • Aktuális információk
    Ennek köszönhetően mindig tudni fogja az átvevőhely aktuális nyitvatartási idejét, az előre bejelentett szabadságokkal, szünnapokkal együtt.

  • A legutóbb kiválasztott átvevőhely megjegyzése
    A keresőmotor megjegyzi a legutoljára kiválasztott átvevőhelyet, ezzel jelentősen gyorsítva a csomagfeladást a következő alkalommal.

Még mindig habozik?
Az alábbiakban szemléltetjük a régi és az új keresőmotor közti különbségeket:

Gyakran Ismételt Kérdések
Webáruháza van és éppen folyamatban van egy keresőmotor implementációja, vagy tervben van? Íme néhány gyakran feltett kérdés, amely segíthet. Ha egyéb kérdése van a keresőmotor funkcióival és kivitelezésével kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a support@packeta.hu e-mail címen.

Magento / Prestashop stb. platformot használunk, mit jelent számunkra a feed szerkesztése?
Jelenleg új modulokat fejlesztünk a Prestashop, Magento, stb. számára, amelyek tartalmazni fogják a keresőmotort. Amint a modulok elkészülnek, elérhetővé tesszük az Ön számára a technikai dokumentációval együtt. Az XML- feed tervezett módosítására csak a modulok elkészülte után kerül sor, így elengedő idő áll rendelkezésére a rendszereibe történő beillesztésre.

A kereskedelmi webáruház motorok  esetében (pl. Shoptet), az online keresőmotor implementációja már megtörtént, vagy hamarosan bekövetkezik. Ha ez nem történik meg, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a szolgáltatójával.

Az XML feedet használjuk a könyvelési rendszerben, mi a teendő ez esetben?
Az XML feed  nem szűnik meg, csupán a tartalma módosul a feljebb említett pontok alapján. Ezért az XML feed továbbra is használható a belső rendszerekben. A keresőmotorunkat a webshop frontend részére, a kosárba érdemes implementálni

Szeretnénk bevezetni az új keresőmotor használatát, de szükséges módosítanunk.
Ha saját maga szeretné végrehajtani az implementációt, elkészítettük az ahhoz szükséges dokumentációt. A HTML kódba kell beilleszteni majd az API kulcsot.


Megosztás:

Szekció